Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
A MEAT legfrissebb hírei

17. Endokrinológiai Továbbképző Tanfolyam (Budapest, 2021.12.02-04.) - Elkészült a program!

Szakmai 2021.10.27. 00:00 MEAT

48 KREDITPONT

SE-TK/2021.II/00370 AKKREDITÁLT TANFOLYAM

Tisztelt Kollégák!

Immáron a 17. egymást követő alkalommal rendezi meg a Semmelweis Egyetem és a Magyar Endokrinológiai és Anyagcsere Társaság a legnagyobb hazai endokrinológiai továbbképző eseményt. A 2021. évi továbbképzés szervezése most második alkalommal az egyetem Belgyógyászati és Onkológiai Klinikájáról történik. A szervező csapat kibővülése a klinikai endokrinológia hagyományos súlypontjai mellett az idén is újabb témákat hoz a konferenciára. A tanfolyam 48 pontra akkreditált.

Hagyományos helyszínünk felújítása miatt az idén új helyen várjuk Önöket, a szintén patinás és elegáns Radisson Blu Béke termeiben. Fontos változás a tanfolyammal kapcsolatban, hogy bár jelenléti rendezvényt szervezünk, de lehetővé tesszük az előadások valós időben történő online elérését, megtekintését. Azt reméljük, hogy a helyszínen jelenlévő, hagyományosan több száz fős hallgatóságot ezáltal tovább növelhetjük. Az előadások tehát a rendezvénnyel egy időben, „élőben” lesznek közvetítve. A megtekintési módok között nincsen átjárhatóság: a helyszíni résztvevő automatikusan nem jogosult az online megtekintésre, illetve az online részvételre jelentkező utólag nem választhatja a helyszíni részvételt! A tanfolyam várhatóan végleges programja megtekinthető a rendezvény weboldalán.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

REGISZTRÁLJON MOST!

ÉRTESÍTŐ

FELHASZNÁLÓI SEGÉDLET A REGISZTRÁCIÓHOZ

PROGRAM

Szeretettel várjuk Önöket a Radisson Blu Békébe, illetve a számítógépek képernyői előtt is!

Dr. Igaz Péter egyetemi tanár - Dr. Lakatos Péter egyetemi tanár, Dr. Takács István egyetemi tanár, Dr. Tóth Miklós egyetemi tanár