Amennyiben hírlevelünk nem jelenik meg helyesen, kérjük kattintson ide!
2022. 03. 07.
TÁRSASÁGI HÍREK
A Magyar Endokrinológiai és Anyagcsere Társaság (MEAT) pályázatot hirdet a 2022. évi MEAT Ifjúsági Díjakra

A Magyar Endokrinológiai és Anyagcsere Társaság (MEAT) pályázatot hirdet a 2022. évi MEAT Ifjúsági Díjakra

Pályázati feltételek:

  • A pályázatot a diploma megszerzését követően aktív munkaviszonyban töltött 11 éven belül lehet benyújtani.
  • Pályázni lehet a tárgyévben vagy az azt megelőző évben megjelent vagy közlésre elfogadott dolgozattal. Ha a pályázónak több közleménye is megfelel a pályázati feltételeknek, a pályázó választása szerinti egyetlen közleménnyel lehet pályázni.
  • A pályázatra benyújtott dolgozat témájának az endokrinológia/anyagcsere vagy a neuroendokrinológia tárgykörébe kell tartoznia.
  • A pályázónak jelölnie kell, hogy alapkutatás vagy klinikai kutatás kategóriában pályázik.
  • Itthon készült munka (az első és az utolsó szerző csak hazai intézményhez affiliált, és a szerzőknek legfeljebb 50 %-a affiliált külföldi intézményhez) előnyben részesül.
  • Pályázni csak első szerzős dolgozattal lehet.
  • A pályázat benyújtását megelőző évben vagy korábban létesített MEAT tagság, a tárgyévre is rendezett tagdíj.

Az Ifjúsági Díjat évente két pályázó nyerheti el, egy alapkutatás és egy klinikai kutatás kategóriában. A Díj díszoklevélből és pénzjutalomból áll (150.000 forint). A díj odaítélésére a MEAT elnöke által felkért bíráló bizottság tesz javaslatot, a végleges döntést a MEAT vezetősége hozza meg.

A pályázat beküldési határideje: 2022. április 15.

A nyertes pályázók dolgozatukat a MEAT következő kongresszusán ismertetik.

A pályázatot a MEAT főtitkárához kell benyújtani (mezosi.emese@pte.hu; pályázat + megjelent/elfogadott dolgozat elektronikus változata + szakmai önéletrajz). A pályázónak nyilatkoznia kell, hogy a társszerzőket előzetesen értesítette a dolgozat pályázatra történő benyújtásáról. Amennyiben a pályázó a pályázat évében betölti a 35. életévét, a szakmai életrajzában jelezze, hogy mely időszak(ok) milyen ok(ok)ból történő kiesése miatt van még a 11 éves aktív munkaviszonyon belül.

 

Tovább
A Magyar Endokrinológiai és Anyagcsere Társaság pályázatot hirdet a 2022. május 21-24. között Milánóban megrendezésre kerülő Európai Endokrinológiai Kongresszuson (eECE) történő részvétel támogatására.

Tisztelt Kollégák!

A Magyar Endokrinológiai és Anyagcsere Társaság pályázatot hirdet a 2022. május 21-24. között Milánóban megrendezésre kerülő Európai Endokrinológiai Kongresszuson (eECE) történő részvétel támogatására.

A kongresszus honlapja: https://www.ese-hormones.org/events-deadlines/european-congress-of-endocrinology/ece-2022/

Pályázati feltételek:

  1. 40 évnél fiatalabb életkor;
  2. Legalább 1 éves MEAT tagság (rendezett 2021-es és 2022-es tagdíj);
  3. A kongresszusra benyújtott és elfogadott első szerzős előadás vagy poszter (az elfogadásáról szóló értesítést utólag, annak megérkezésekor kell benyújtani).

Nyilatkozni kell arról, hogy más forrásból a regisztrációs díj fedezésére támogatást nem kért ill. nem kapott.

A pályázatokról a MEAT elnöke által felkért ad hoc bizottság dönt.

A pályázat nyerteseinek kedvezményes (ESE tag) korai regisztrációs díját (határidő: 2022. április 14.) a MEAT átvállalja, és azt átutalja a kongresszus számlájára.

A pályázatokat 2022. március 31-ig kell elektronikusan eljuttatni a MEAT főtitkárához (mezosi.emese@pte.hu).

Felhívjuk a figyelmet a kongresszuson történő részvétel támogatását célzó egyéb lehetőségekre is: https://www.ese-hormones.org/events-deadlines/european-congress-of-endocrinology/ece-2022/awards-and-grants/

Dr. Tóth Miklós elnök - Dr. Mezősi Emese főtitkár

Tovább
MEAT TÁMOGATÓ PARTNEREK

Ipsen Pharma Hungary Kft  Medis  Merck Kft.

 

További információkat olvashat a
Magyar Endokrinológiai és Anyagcsere Társaság honlapján.
© 2022 Magyar Endokrinológiai és Anyagcsere Társaság.
Valamennyi információ, dokumentum bármilyen formában történő megváltoztatása és/vagy bármilyen formában történő ismételt megjelentetése, felhasználása TILOS a Magyar Endokrinológiai és Anyagcsere Társaság előzetes irásbeli hozzájárulása nélkül! [ Copyright információk ]
Bármilyen kérdésével, észrevételével forduljon bizalommal munkatársunkhoz
a support@endokrinologia.hu email címen.
Adatvédelmi nyilatkozat: Ezt a levelet a Magyar Endokrinológiai és Anyagcsere Társaság tagjai kapják, akik hozzájárultak, hogy címükre a társaság információkat juttasson el. Az adatkezelésre elsősorban a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései az irányadóak.
Amennyiben le kíván iratkozni hírlevelünkről, kérjük kattintson ide!