Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
A MEAT legfrissebb hírei
 • Magyar Endokrinológiai és Anyagcsere Társaság – Kutatási Pályázat 2024.

  Pályázati kiírás

  1. A pályázat célja

  A MEAT jelen pályázatának célja, hogy támogatást adjon mind klinikai, mind alapkutatási endokrinológiai témájú vizsgálatokhoz.  A pályázott összeg dologi kiadásokra fordítható.

  2. A pályázati összeg

  A pályázat keretösszege 5.000.000 Ft.

  Egy-egy pályázat során 500.000- 1.000.000 forint közötti összeg igényelhető.

  Pályázatok 2024.02.08. 00:00
 • Prof. Dr. Romics László Akadémikus Emlékére Alapítvány és a Kútvölgyi Klinika Alapítvány pályázata 2024

  A Prof. Dr. Romics László Akadémikus Emlékére Alapítvány és a Kútvölgyi Klinika Alapítvány közösen pályázatot hirdet Magyarországon dolgozó, magyar állampolgárságú, 40 éven aluli orvosok és orvos- biológiai kutatással foglalkozó személyek számára.

  A pályázat célja: a klinikai gyógyítás, vagy orvosi tudományos kutatás területén dolgozók kiemelkedő tudományos tevékenységének elismerése.

  Előnyt élveznek azok a pályázók, akik az Alapítvány névadójának munkásságát folytatva kardiovaszkuláris és anyagcsere betegségek területéről nyújtanak be pályázatot.

  A pályázat benyújtásának határideje: 2024. május 1. (elbírálásának határideje: 2024. május 20.) A Kuratórium által odaítélésre kerülő díj: I. helyezett nettó 250.000 Ft. II. díj nettó 150.000 Ft, III. helyezett nettó 100.000 Ft.

  A pályázatot a palyazat@romicsalapitvany.hu e-mail címre elektronikus aláírással ellátva (ügyfélkapuval létrehozott AVDH aláírás is megfelelő), PDF formátumban kell benyújtani.

  A pályázatot természetes személy, saját nevében, magyar nyelven nyújthatja be, a pályázati anyag ábrák nélkül maximum 10.000 leütés (karakter) terjedelmű lehet. A PDF fájl mérete nem haladhatja meg a 25 MB-ot. A pályázathoz a fentiekhez azonos módon, külön PDF formátumú fájlban mellékelni kell rövid szakmai életrajzot, a születési idő, lakcím és telefon elérhetőségek megjelölésével. A szakmai önéletrajz végén nyilatkozni kell, hogy a pályázó a közölt személyes adatoknak a Romics Alapítvány által történő kezeléséhez hozzájárul, tudomásul veszi, hogy a Kuratórium minden tagja megismerheti adatait és pályázatát. A pályázatot papíron kinyomtatott formában nem kell megküldeni.

  Az Alapítvány adatairól, működéséről az alapítvány honlapján - www.romicsalapitvany.hu - található információ.

  Pályázatok 2024.02.21. 00:00
 • Gláz Edit emlékdíj alapító okirat

  A Magyar Endokrinológiai és Anyagcsere Társaság emlékdíjat alapít a hypophysis-mellékvese tengely kutatásában élenjáró hazai elméleti és klinikai kutatók életművének elismerése céljából.  

  A díj odaítélésének feltételei:

  1. A kitüntetett munkásságával hozzájárult a hypophysis-mellékvese tengely vagy egyes elemei működésének  jobb megértéséhez, betegségeinek feltárásához és kezeléséhez.
  2. A kitüntetett alap-, transzlációs vagy klinikai kutatásai révén nemzetközileg is elismert publikációs aktivitást fejtett ki.
  3. A kitüntetett emlékdíj előadást tart a MEAT soron következő kongresszusán vagy az Endokrinológiai Továbképző Konferencián.
  Pályázatok 2023.08.16. 00:00
 • Szabolcs István emlékdíj alapító okirat

  I. A Szabolcs István Emlékdíj (továbbiakban Emlékdíj) a Magyar Endokrinológiai és Anyagcsere Társaság (MEAT) Pajzsmirigy Szekciója által alapított elismerés.

  II. Az Emlékdíj célja:

  Az Emlékdíj odaítélésével a Pajzsmirigy Szekció szeretne méltó emléket állítani a magyar pajzsmirigybetegek ellátásában, a Pajzsmirigy Szekció megalapításában kiemelkedő szerepet játszó Szabolcs István professzornak.

  Pályázatok 2023.08.16. 00:00
 • A Julesz Miklós Alapítvány Endokrin Kutatásokért és Továbbképzésért pályázatot hirdet elfogadásra került endokrinológiai témájú közlemény publikációs díjának támogatására

  Tisztelt Kollégák!

  A Julesz Miklós Alapítvány Endokrin Kutatásokért és Továbbképzésért pályázatot hirdet elfogadásra került endokrinológiai témájú közlemény publikációs díjának támogatására. 

  Pályázati feltételek:

  1. Az elfogadott közlemény első vagy utolsó szerzője legalább 2 éves MEAT tagsággal rendelkezzen, rendezett tagdíjjal.
  2. A pályázati elbírálás során előnyt jelent a 40 év alatti életkor és az Európai Endokrinológiai Társaság-i tagság.

  A nyertes pályázó elfogadott közleményének publikációs díját maximum 300.000 forint erejéig a Julesz Miklós Alapítvány megtéríti a pályázó számára. A pályázati díj kifizetéséhez a Julesz Miklós Alapítvány (1083 Budapest, Korányi Sándor u. 2/a ) nevére kiállított számla (rész-számla) beszerzése szükséges. 

  A pályázat folyamatos.

  Mezősi Emese, a Julesz Miklós Alapítvány Kuratóriuának titkára - dr. Tóth Miklós, a Julesz Miklós Alapítvány Kuratóriumának elnöke

   

   

   

  Pályázatok 2023.08.02. 00:00