Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 
A MEAT legfrissebb hírei

Pannon Endokrin Club Hétvége (PECH) 30. Jubileumi ülés

Társasági 2024.06.13. 00:00 MEAT

Veszprém, Betekints Konferencia Hotel
2024. október 4-5.

Kedves Kollégák!

Az először 1994-ben Dr. Csillag József főorvos úr kezdeményezésére Veszprémben megrendezett baráti-szakmai PECH óta 30 év telt el. Főorvos úr emlékének tisztelegve szeretettel hívunk meg minden kollégát az idei jubileumi ülésére ismét a királynők városába.

A tudományos előadásokban az eredeti kezdeményezésnek megfelelően kiemelt jelentőséget kapnak az esetbemutatások, amelyek a tudományos ülések „Gyöngyszemei” és izgalmas, interaktív megbeszélésre adnak lehetőséget. Ezek során az endokrinológia minden területére elkalandozunk az agyalapimirigy, a pajzsmirigy, a mellékpajzsmirigy és a mellékvese betegségektől, az egyéb hormonális és metabolikus zavarokig. Bízunk abban, hogy a kiváló előadók által prezentált előadások, esetismertetések mindannyiunk számára tanulságosak, élvezetesek lesznek és az elhangzottak mindennapi gyakorlatunk részévé válnak.

Már a program neve – Pannon Endokrin Club Hétvége – is sokat elárul Főorvos úr személyiségéből és szellemiségéből. A mindig is oly fontos “csapatként” a régi időket is megidézve, a magas szakmai színvonal mellett, jókedvű, baráti hangulatú konferencia szervezésével szeretnénk tovább vinni ezt az örökséget, visszatérve   a PECH-el arra a helyszínre, ahol ezek a konferenciák elkezdődtek.

WEBOLDAL, REGISZTRÁCIÓ

SZAKMAI PROGRAM

Tisztelettel az ülés szervezői:

Dr. Bertalan Rita
Dr. Fulcz Ágnes