Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Rendezvény

Pannon Endokrin Club Hétvége (Sárvár, 2021.10.15-16.)
Rendezvény kezdete: 2021.10.15.Rendezvény vége: 2021.10.16.
Helyszín: Sárvár, Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa
Pannon Endokrin Club Hétvége (Sárvár, 2021.10.15-16.)

Tisztelt Kolléganők, Kollégák!

Bár még mindig a járvány kihívásai töltik ki mindennapjaink nagy részét, sajnos triplán pechesek vagyunk. Anno a 2020-as rendezvényünket a COVID-19 járvány miatt először el kellett halasztanunk, majd a 2021. márciusi időpontra áthelyezett Club Hétvégét is keresztülhúzta a vírus.

Most viszont optimistán állunk a szervezéshez és ebben az évben már biztosan nem szeretnénk elhalasztani a Pannon Endokrin Club Hétvégét!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a soron következő rendezvény időpontját 2021. október 15-16-ra tűztük ki. Idén már XXVII. alkalommal találkozunk, mégpedig terveink szerint egy nagyon hangulatos környezetben, ahol reméljük, hogy mindannyian jól érezzük majd magunkat, a Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa-ban.

Miután az idei év szervezési joga Pápáé lett volna, ezért egy összevont rendezvényt szeretnénk megvalósítani, és a Club Hétvégét ketten szerveznénk dr. Kiss Juliannával.

Mivel a múlt évben már egy nagyon színvonalas program lett elfogadva, ezért úgy gondoltuk, hogy ezen most idén sem változtatnánk.

Kérnénk a Tisztelt Előadó Kollégákat, rövid visszajelzésben közöljék, hogy vállalják-e az előadásukat és a jelzett időpont megfelel-e nekik.

Bízunk abban, hogy idén személyes jelenléttel megszervezhetjük összejövetelünket és a Club Hétvége ideje alatt, nemcsak tudományos, hanem minden szempontból maradandó élményeket szerzünk majd mindannyian. Nemcsak Pannónia, de az egész ország területéről várjuk a Kollégák jelentkezését majd.

Tehát SAVE THE DATE kedves Kollégák! A regisztrációt hamarosan megnyitjuk! További információkkal, részletekkel hamarosan jelentkezünk.

A viszontlátás reményében, sok szeretettel üdvözlünk mindenkit!

További részletes információk, absztraktbeküldés, regisztráció, szállásfoglalás a rendezvény weboldalán: https://pcongress.hu/Congress/altalanos_informacio/95

Dr. Horváth Katalin
szervező bizottsági tag
Petz Aladár Megyei Oktató Kórház, Győr

Dr. Kiss Julianna
szervező bizottsági tag
Gróf Esterházy Kórház, Pápa